Melis Sezen: Aşkın modası geçti!

Kanal D’nin iddialı dizisi “Sadakatsiz”de Derin rolüyle seyirci karşısına çıkan Melis Sezen, All dergisinin yeni sayısına konuştu. Evli bir adama aşık genç bir kadını canlandıran Sezen, “aşk”la ilgili sorulara dikkat çekici yanıtlar verdi.

İzleyicileri ekrana kilitleyen Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'de evli bir adamla ilişkisi olan genç kadını canlandıran ünlü oyuncu Melis Sezen All dergisine konuştu. Sezen'in aşkla ilgili sorulara verdiği yanıtlarla dikkat çekti.

Söz konusu röportajın ilgili kısımları şu şekilde:

“Aşkın gözü kördür” derler, bu söze inanır mısın?

- Maalesef öyledir. İnanırım. Ama neyse ki aşkın belli bir süresi var. Gözler er ya da geç açılıyor.

Peki aşk her şeyi affeder mi sence?

- Aşk her şeyi affetmez ama sevgi çok daha yapıcı bir duygu bence. Emek ile sevgi bir araya gelince affetmek de daha olası hale geliyor.

Melis Sezen: Aşkın modası geçti!

"BAŞKA DEVRİN İNSANIYIM"

Birbirine değer veren, sabır gösteren çiftlerin sayısı giderek azalıyor sanki. Sen nasıl yorumluyorsun bunu?

- Geçen gün şöyle bir şey okudum: “Arkadaşlar âşık olmanın modası geçti sanırım. Artık kimse âşık olmuyor.” Çok güldüm. Bence o kadar doğru ki! Maalesef tam bir tüketim toplumuna dönüşmüş durumdayız. Kimse kimseye emek vermekle vakit kaybetmek istemiyor. Artık kimse kimseyi gerçekten dinlemiyor bile. Çok üzücü. Bazen başka devrin insanıymış gibi hissediyorum kendimi.

Melis Sezen: Aşkın modası geçti! ile ilgili etiketler röportaj Melis Sezen All dergisi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.