Melis İşiten ile Sergen Deveci aşkı kısa sürdü

Kızı Ada'nın babası ve 34 yaşındaki meslektaşı Uraz Kaygılaroğlu ile beş yıllık evliliği 2019 yılında sonlandıran 32 yaşındaki oyuncu Melis İşiten, bir süredir kendisinden 2 yaş küçük oyuncu ve sunucu Sergen Deveci ile aşk yaşıyordu. Ünlü çiftin ayrıldığı ve arkadaş kalmak istedikleri ortaya çıktı.

Son olarak rol aldığı 'Maraşlı' dizisiyle izleyici karşısına çıkan genç oyuncu Melis İşiten, 2014 yılında nikah masasına oturduğu Uraz Kaygılaroğlu ile 2019 yılında boşanmıştı.

Melis İşiten ile Sergen Deveci aşkı kısa sürdü


32 yaşındaki oyuncunun, kısa bir süre önce kalbini Sergen Deveci'ye kaptırdığı ve aşk yaşamaya başladığı ortaya çıkmıştı. Melis İşiten, geçtiğimiz mart ayında Sergen Deveci'nin sunduğu Daniska Show'a konuk olmuştu. İkili bu programdan sonra aşk yaşamaya başlamıştı.

 

İLİŞKİLERİNDE KRİZ ÇIKTI

tv100'de yer alan habere göre; Peş peşe krizler yaşayan Melis İşiten ile Sergen Deveci’nin geçtiğimiz haftalarda ayrıldığı ortaya çıktı. İşiten ve Deveci arkadaş kalmaya karar verdi.

Melis İşiten ile Sergen Deveci aşkı kısa sürdü

 

Melis İşiten ile Sergen Deveci aşkı kısa sürdü ile ilgili etiketler Melis İşiten Uraz Kaygılaroğlu sergen deveci
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.