Melis Alphan'dan tacizci gazeteciler iddiası!

Gazeteci Melis Alphan, sosyal medya hesabından 'kimi erkek gazeteciler' dediği medya mensupları hakkında taciz iddiasında bulundu. Kadına şiddete karşı büyük büyük laflar ettiklerini belirttiği bu kişilerce kendisine yönelik gerçekleştirilen tacizleri bir gün anlatacağını söyleyen Alphan, "Bu ikiyüzlülük ve yüzsüzlük karşısında delirmemek elde değil" dedi.

Türkiye evli olduğunu anlayınca ayrıldığı eski erkek arkadaşı tarafından vahşice katledilen üniversiteli Pınar Gültekin'in katli karşısında isyan ederken, gazeteci Melis Alphan'dan medya dünyasını sarsacak bir iddia geldi. 

Alphan sosyal medya hesabından erkek meslektaşlarından gördüğü tacizlere ilişkin bir paylaşım yaptı. Alphan mesajında, "Kadına şiddete karşı büyük büyük laflar eden kimi erkek gazetecilerin bizzat maruz kaldığım tacizlerini bir gün anlatacağım. Bu ikiyüzlülük ve yüzsüzlük karşısında delirmemek elde değil" dedi. 

Melis Alphan'dan tacizci gazeteciler iddiası!

Melis Alphan'ın kimleri kastettiği bilinmiyor. Ancak Alphan'ın bu iddiasına bir internet sitesinde röportajlar yapan Seran Vreskala'dan benzer bir iddia ile destek geldi. 

Vreskala'nın, sosyal medyadan paylaştığı iddiası şöyle:

"Mesela kendini hiçbir kitabı olmadığı halde yazar sanan, yazdığı buram buram hamaset kokan Atatürkçü yazıları binlerce paylaşılan ama kadınları dolandıran, habersizce çektiği videolarla onlara şantaj yapan bir kadın avcısı tanıyorum...

özellikle kadına şiddet konusunda yazdığı son yazısı binlerce kadın tarafından paylaşıldı. Birlikte olduğu kadınlara neler yaptığını detay detay biliyorum. Onlara nasıl saldırdığını, nasıl oyunlar yaptığını, mallarını varlıklarını nasıl ele geçirdiğini...

ve bunları yaparken nasıl bir şiddete maruz bıraktığını çok iyi biliyorum. Bunlar sadece benim bildiklerim, Ozan, İsmail, Ahmet, hepimizin bildikleri, bir de bilmediklerimiz var;"

Melis Alphan'dan tacizci gazeteciler iddiası! - Resim : 2

 

Melis Alphan'dan tacizci gazeteciler iddiası! ile ilgili etiketler Taciz gazeteci melis alphan Seran Vreskala
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.