Melike İpek Yalova Altuğ Gültan neden boşandı?

Oyuncu Melike İpek Yalova ile yapımcı eşi Altuğ Gültan boşandı. Magazin gündeminde çok konuşulan ayrılık sonrası ikilinin takipçileri de sosyal medyadan gelişmeleri takip ediyor. Melike İpek Yalova ayrılık iddialarını doğrulamasının ardından 16 Mart'ta boşanma davası açımıştı.

Melik İpek Yalova Altuğ Gültan neden boşandı sorusu, bugün magazin gündemine düşen haber sonrası merak ediliyor. Son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde oynayan güzel oyuncu Melike İpek Yalova yapımcı eşi Altuğ Gültan ile anlaşmalı olarak boşandı.

Melike İpek Yalova Altuğ Gültan neden boşandı?

 Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; Son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Müjgan karakterine hayat veren Melike İpek Yalova, sosyal medya üzerinden ayrılık haberlerini doğrulamasının ardından 16 Mart’ta İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak boşanma davası açtı.

Görülen davada duruşmaya taraflar avukatlarıyla katıldı. Hâkimin “Boşanma konusunda kararlı mısınız?” sorusu üzerine Yalova “Boşanma konusunda anlaştık. Anlaşmalı olarak boşanmamıza karar verilsin” dedi. Altuğ Gültan da boşanmak istediğini ifade etti.

Beş dakika süren duruşma sonucu kararını açıklayan mahkeme, çiftin anlaşmalı olarak boşanmalarına hükmetti.

Melike İpek Yalova Altuğ Gültan neden boşandı? ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova Melike İpek Yalova neden boşandı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.