Melike Çamlıoğlu Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli?

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile kendisinden 40 yaş küçük olan sevgilisi Melike Çamlıoğlu’nun aşk yaşadıkları söylendi. İkilinin beraberce yayına bağlanarak yaş farkını Ti ye aldıkları gözlemlendi. Peki, Melike Çamlıoğlu gerçekte kimdir?

Bir süre öncesinde TikTok videoları ve taciz iddiaları ile gündeme gelen ve uzunca bir zamandır sağlık problemleriyle boğuşan Mehmet Ali Erbil yeniden eski günlerine dönmenin mutluluğunu yaşıyor. 4 yıl kadar öncesinde evinin banyosunda ayağının kayması sonucu düşen ve kaburgaları kırılarak akciğer zarını yırtan Erbil, hayranlarını oldukça korkutmuştu.

Uzun zaman sonra TikTok’ta hesap açan ve video paylaşımları yapan Mehmet Ali Erbil’in kendisinden 40 yaş küçük olan sevgilisi Melike Çamlıoğlu ile aşk yaşadığı belirlendi.

Melike Çamlıoğlu

Melike Çamlıoğlu Kimdir?

İzmirli bir ailenin çocuğu olarak 19 Mart 1997 tarihinde Ankara’nın Keçiören ilçesinde dünyaya gelen Melike Çamlıoğlu, 2016 senesinde TV8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim adlı yarışmada sesini duyurmuştu.

Babasının mesleğe nedeniyle Türkiye’nin farklı şehirlerinde yaşayan Çamlıoğlu son olarak Tire Öğretmen Melahat Aksoy Sosyal Bilimler Lisesi’nde eğitimini tamamladı. 2015 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat Yönetimi Bölümü’nü kazanan ünlü isim özel bir kurumda spikerlik eğitimi de gördü.

Melike Çamlıoğlu

Halen daha üniversite eğitimine devam eden Melike Çamlıoğlu, 2016 senesinde Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim yarışmasında boy gösterdi. Melike Çamlıoğlu, Instagram’da @melike.camlioglu hesabını kullanmaktadır.

Melike Çamlıoğlu Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli? ile ilgili etiketler Melike Çamlıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.