Meliha İsmailoğlu yeniden Fenerbahçe Opet'te

Fenerbahçe Opet, eski oyuncusu Meliha İsmailoğlu'nu yeniden renklerine bağladı. Sarı-Lacivertlil kulüpten yapılan açıklamada, "Meliha İsmailoğlu’na sarı-lacivertli ailemize yeniden hoş geldin diyor, çubuklu ile başarılar diliyoruz." ifadesi kullanıldı.

Fenerbahçe Opet, yeni sezon yapılanması kapsamında kadrosunu Meliha İsmailoğlu ile güçlendirdi. 2014-2017 yıllarında sarı-lacivertli takımda görev yapan 27 yaşındaki smaçör, İlbank, Eczacıbaşı VitrA ve son olarak VakıfBank forması giymişti.

Milli yıldız, Fenerbahçe kariyerinde 2 lig, birer Türkiye Kupası ve Süper Kupa şampiyonluğu ile CEV Şampiyonlar Ligi üçüncülüğü yaşamıştı.

Bu sezon ligde finale yükselen ancak 2-0 geride olduğu VakıfBank serisinde koronavirüs vaka sayısındaki fazlalık nedeniyle maçtan çekilmek zorunda kalan F.Bahçe Opet, seneye güçlü bir kadroyla şampiyonluk mücadelesi vermek istiyor.

Amerikalı yıldız Kelsey Robinson'la yollarını ayıran Fenerbahçe Opet, kısa süre önce VakıfBank'tan Gizem Örge'yi de kadrosuna kattığını açıklamıştı. 

Nicholas Hoag ve Graham Vigrass da yollarını ayıran Sarı-Lacivertliler, Buse Ünal, Tutku Burcu Yüzgenç ve Rus pasör çaprazı Anna Lazareva'yı transfer etti.

MELİHA İSMAİLOĞLU KİMDİR? 

Meliha İsmailoğlu, 17 Eylül 1993 yılında Bosna Hersek’te basketbolcu bir babanın kızı olarak dünyaya gözlerini açtı. Küçük yaşta basketbol ile başlayan spor hayatı, voleybol ile devam etti. 8 yaşında Kula Gradacac altyapısında voleybola başlayan Meliha, 2011 yılında Ankara İlbank takımına transfer oldu. 3 sezon İlbank’ta görev alan başarılı smaçör, 2014 yılında F.Bahçe'ye katıldı.

Sarı-Lacivertli formayı 2014-2017 yılları arası başarılarında imzası bulunan Meliha, ardından görev aldığı Eczacıbaşı ve Vakıfbank’ta da başarılı performansını gözler önüne serdi. A Milli Takım formasını da terleten İsmailoğlu, 2019 CEV Avrupa Şampiyonası ikinciliği ve 2020 CEV Tokyo Olimpiyat Elemeleri Şampiyonluğu’nda önemli rol sahibi oldu.

Başarılı smaçör Meliha İsmailoğlu’nun 2014-2017 yılları arasında Fenerbahçe forması ile elde ettiği başarılar şu şekilde:

• 2016-2017 Sultanlar Ligi Şampiyonluğu
• 2015-2016 CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi Üçüncülüğü
• 2015-2016 Türkiye Süper Kupa Şampiyonluğu
• 2015-2016 Sultanlar Ligi İkinciliği
• 2014-2015 Türkiye Kupası Şampiyonluğu
• 2014-2015 Sultanlar Ligi Şampiyonluğu
• 2014-2015 Türkiye Süper Kupa İkinciliği

Meliha İsmailoğlu yeniden Fenerbahçe Opet'te ile ilgili etiketler voleybol Fenerbahçe Opet Meliha İsmailoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.