Melih Mahmutoğlu ile Damla Çakıroğlu evliliğe ilk adımı attı

2016 yılından beri aşk yaşayan Fenerbahçe Beko'nun Kaptanı Melih Mahmutoğlu (30) ile Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Damla Çakıroğlu (27), evlilik yolunda ilk adımı attı. Çift Ankara'da düzenlenen merasimle nişanlandı.

Çiftin mutlu gününde Fenerbahçe Futbol Takımı Antrenörü Volkan Demirel de yalnız bırakmadı. Genç çifti takım arkadaşları da yalnız bırakmadı.

Melih Mahmutoğlu ile Damla Çakıroğlu evliliğe ilk adımı attı

ANKARA'DA NİŞANLANDILAR

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, koronavirüs nedeniyle Ankara'da düzenlenen merasime katılamazken, genç çiftin nişan yüzüklerini Fenerbahçe Futbol Takımı antrenörlerinden Volkan Demirel, taktı. Genç çiftin mutlulukları yüzünden okundu. Merasim sonrası bol bol fotoğraf çekimi yapıldı.

Melih Mahmutoğlu ile Damla Çakıroğlu evliliğe ilk adımı attı - Resim : 2

Mahmutoğlu, 2016 yılından beri birlikte olduğu sevgilisi Çakıroğlu'na geçtiğimiz yaz evlenme teklifi etmişti.

Melih Mahmutoğlu ile Damla Çakıroğlu evliliğe ilk adımı attı - Resim : 3

Melih Mahmutoğlu ile Damla Çakıroğlu evliliğe ilk adımı attı ile ilgili etiketler Nisan Fenerbahçe Fenerbahçe Beko Melih Mahmutoğlu Damla Çakıroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.