Melih Kalkan öldü mü? Melih Kalkan'ın hastalığı neydi?

Twitch Melih Kalkan öldü mü sorusu Valorant oyuncuları ve sevenlerini çok üzdü. 14 yaşındaki minik oyuncu bir süre kadar öncesinde durumu kritik olduğundan hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Peki, Melih Kalkan kimdir?

14 yaşındaki olan ve yaklaşık 5 yaşından bu yana FPS oyunları iç içe yaşayan Twitch Melih Kalkan’dan sevenlerini üzen bir haber geldi. Bir süredir akciğerinde Kistik Fibrozis rahatsızlığı nedeniyle tedavi görmekteydi.

MELİH KALKAN ÖLDÜ MÜ?

14 yaşındaki olan ve yaklaşık 5 yaşından bu yana FPS oyunları iç içe yaşayan Melih Kalkan’ın hayatını kaybettiği belirtildi. Minik oyuncu bir süre kadar öncesinde Kistik Fibrozis rahatsızlığı nedeniyle durumu ağırlaştığından hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alınmıştı.

Melih Kalkan öldü mü? Melih Kalkan'ın hastalığı neydi? ile ilgili etiketler Son dakika
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.