Melih Gökçek'ten Yazıcı'nın sözlerine flaş yanıt!

MHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olabileceği konuşulan Melih Gökçek'ten, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın sözlerine cevap geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, NTV canlı yayınında soruları yanıtlarken, yerel seçimlerde Melih Gökçek'in MHP'den Ankara adayı olacağına yönelik iddialar da soruldu. Gündeminde böyle bir konu olmadığını söyleyen Yazıcı, "Bu konularda biraz mesafeliyim. Onun için görüş bildirmeyeceğim. Sözünü ettiğiniz kişi, bizim partimizde belediye başkanlığı yaptı, bir süre önce de görevini bırakması istendi. Bu iş olsun diye yapılmış bir tasarruf değildir. Bunun ötesinde bir yorum yapmayacağım" diye konuştu.

GÖKÇEK'TEN SERT YANIT

Yazıcı'nın açıklamalarına Twitter hesabından cevap veren Melih Gökçek, "ya sabır celle celalühü... davama zarar vermemek için susmaya devam ediyorum... benimle ilgili kamuoyunun önüne çıkamayacak bir suçum varsa açıklamazsan namertsin... hadi yiğitsen devam et... sabrımı taşırma... vallahi tozunu atarım..." ifadelerini kullandı.

Melih Gökçek'ten Yazıcı'nın sözlerine flaş yanıt! ile ilgili etiketler Melih Gökçek AK Parti MHP Ankara hayati yazıcı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.