Melih Gökçek'ten Fatih Portakal'a: Daha çok fırın ekmek yemesi gerek

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Melih Gökçek, kendisi hakkında yolsuzluk iddialarında bulunan sunucu Fatih Portakal'a meydan okudu. Her şeyi belgeleriyle ispat edebileceğini belirten Gökçek, Portakal'ın kendisiyle bir tartışmaya girebilmesi için daha çok fırın ekmek yemesi gerektiğini açıkladı.

Gazeteci Hadi Özışık, YouTube kanalında Melih Gökçek'i ağırladı.

''HER İDDİAYA BELGELERİYLE CEVAP VEREBİLİRİM''

Özışık, Gökçek'e herkesin merak ettiği çok sayıda soruyu yöneltti.

Fatih Portakal'ın kendisi hakkında dile getirdiği fazla harcama eleştirilerine de cevap veren Gökçek, istendiği takdirde her iddiaya belgeleriyle cevap verebileceğinin altını çizdi.

Fatih Portakal'ın kendisine yönelik zaman zaman yapmış olduğu suçlamalar hakkında konuşan Gökçek, istenildiği takdirde her platformda Fatih Portakal'ın kendisine sorduğu bütün sorulara cevap vereceğini ifade ederken, ancak Portakal'ın kendisiyle yayına çıkmaya cesaret edemeyeceğini de sözlerine ekledi.

Fatih Portakal'ın yüzyüze değil arkadan vurup kaçma şeklinde konuştuğunu aktaran Gökçek, kendisiyle bir tartışmaya girebilmesi için daha çok fırın ekmek yemesi gerektiğini söyledi.

Melih Gökçek'ten Fatih Portakal'a: Daha çok fırın ekmek yemesi gerek

Melih Gökçek'ten Fatih Portakal'a: Daha çok fırın ekmek yemesi gerek ile ilgili etiketler Fatih Portakal YouTube Melih Gökçek Hadi Özışık
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.