Melih Gökçek'ten CHP'ye 'T.C.' sorusu!

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi binasına T.C ibaresini eklemesine bir yorum da Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten geldi.

Melih Gökçek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ankara ve İstanbul'da belediye binasının önüne T.C koyup, sol medya eliyle show yaparak reklam yapan CHP'lilere soruyorum. Eskişehir ve İzmir yıllardır sol belediyeler tarafından yönetiliyor binalarında T.C yok. Yaptığınız siyasi riyakarlık değil mi? Samimi olun samimi" ifadelerini kullandı.

Melih Gökçek'in paylaşımı kısa sürede binlerce kişi tarafından beğenilip retweet edildi.

İŞTE O PAYLAŞIM

 Melih Gökçek'ten CHP'ye 'T.C.' sorusu!

SİLİVRİ BİR ÖNCEKİ DÖNEM CHP'NİN YÖNETİMİNDEYDİ

Silivri Belediyesi binasında CHP döneminde kaldırılan "T.C." ibaresi, İstanbul'un tek MHP'li Belediye Başkanı ünvanına sahip olan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın talimatıyla yeniden konuldu.

Melih Gökçek'ten CHP'ye 'T.C.' sorusu! ile ilgili etiketler İstanbul Ankara Melih Gökçek
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.