Melih Gökçek'ten Ankapark isyanı: O parkı batırmak için ellerinden geleni yaptılar

CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge programına bağlanan Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankapark ile ilgili iddiaları gündeme getirdi. Gökçek, hem Mansur Yavaş'ı, hem de AK Partili Mustafa Tuna'yı eleştirdi. Gökçek, "Ankapark'ı batırmak için ellerinden geleni yaptılar." dedi.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge programına telefonla bağlandı. Mansur Yavaş'ın avukatı Bülent Yücetürk'ün kendisi hakkındaki iddialarını yalanlayan Gökçek, Ankapark'ın inat olsun diye çürütülüp, yok edildiğini söyledi.

Melih Gökçek, programda sadece Mansur Yavaş'ı değil, kendisinin yerine getirilen AK Partili Mustafa Tuna'yı da eleştirdi.

Melih Gökçek konuyla ilgili şunları söyledi:

"Ankapark'ı batırmak için ellerinden geleni yaptılar. Biz o parkın yaşaması için ellimizden geleni yaptık. Mesela oraya otopark yaptık. Elektrik enerjisini karşılaması için otoparkın üzerine 6 bin tane panelle örttük. Geldi Mustafa Tuna. Dedim ki bunu yaparken ihaleyi ver, buranın yaşaması için yaptık biz burayı. 'Hayır ben vermem, belediyeye kalsın parası' dedi. Bir kere oradan çökertti. İkincisi; müteahhite ihale yaptı. İhale yaparken 100-110 milyon tam rakamını bilmiyorum, yapılmamış iş var. Müteahhite dedi ki bunları sen yapacaksın. O müteahhit de kazanacağım diye işin içine girdi. Arkasından pandemi de girince iş bitti. Ya böyle bir felaket olunca kalkıp da Mansur Yavaş olarak yapmış olsa burayı, çalıştırmak için elinden geleni yapmaz mı? Soruyorum. Yok takviye yapmak yok, batırmak için ellerinden geleni yaptılar. Bakın oradaki ağaçların hepsini kuruttular. Milyonlarca liralık ağaç var yazık, günah değil mi? Ankara'nın yeşili değil mi? Yardım etsenize kardeşim. Su pompası ile su vermek, 3 tane bahçıvanı göndermek kötü bir şey mi? Bu kadar mı Ankara'ya düşmansınız. Burası Ankaralıların, Ankara çocuklarının faydalanacağı bir yer."

Gökçek ayrıca sözleirni şöyle sürdürdü: "Şimdi diyor ki onun yanına ben dijital park yapacağım Anka Parkı o zaman çalıştıracağım. Kendince kılıf uyduruyor. Madem Ankara'yı bu kadar düşünüyorsunuz burayı Çevre Bakanlığı'na verin çalıştırsınlar. Mansur Yavaş'ın yapacağı dijital park benim yapacağım parkın yanında gecekondu olmaz." diye konuştu.

Melih Gökçek'ten Ankapark isyanı: O parkı batırmak için ellerinden geleni yaptılar ile ilgili etiketler Melih Gökçek Ankapark Mansur Yavaş mustafa tuna

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.