Melih Gökçek'in photoshoplu 'şehit' paylaşımına Oğuzhan Uğur'dan küfürlü yorum

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, Beşiktaş'ın eski golcüsü Vincent Aboubakar'ın photoshop ile giydirilen askeri kıyafetli fotoğrafını Twitter hesabından 'Somalili gazi' olarak paylaşmıştı. Kısa sürede sosyal medyanın diline düşen Melih Gökçek'in bu paylaşımına Şahan Gökbakar ve Oğuzhan Uğur'dan gelen yorumlar gündem oldu. Ağzını bozan Oğuzhan Uğur, Melih Gökçek'in paylaşımına küfürlü yorumda bulundu.

Melih Gökçek'in sosyal medyayı sallayan Vincent Aboubakar paylaşımının yankıları sürüyor... Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, Beşiktaş’ın eski golcüsü Vincent Aboubakar'ın photoshopla Genelkurmay Başkanı üniforması giydirilmiş fotoğrafını 'şehit oldu' diye Twitter hesabından paylaştı.

melih-cokcek

Gökçek paylaşımına, “Bak Türkiye… Somali’den gelip Türk vatandaşı olan, senin ülken ve senin inancın için savaşan Abu Bakeroğlu PKK’lıların yaptığı karakol baskınında şehit oldu” notunu düştü.

 
SUÇU DANIŞMANINA ATTI

Bu paylaşımıyla kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturan Melih Gökçek, yaptığı hatayı fark edince paylaşımını kaldırıp “Özür dilerim danışmanımın yaptığı hatadan hemen haberim oldu ve bu açıklamayı yaptım” açıklamasını yaptı.

 OĞUZHAN UĞUR KENDİNİ TUTAMADI

Melih Gökçek'in bu paylaşıma YouTuber Oğuzhan Uğur ve ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın yaptığı ironik yorumlar ise dikkat çekti. Uğur, Gökçek'in paylaşımına küfürlü yorumda bulundu.

Gökçek'in bu paylaşımını alıntılayan Oğuzhan Uğur, paylaştığı tweette "Oh. İyi ki siz paylaşmamışsınız başkanım. Ne cahil bir danışmanınız varmış. 7 yaşında çocuk daha zekidir danışmanınızdan. Böyle aptalca bir paylaşım yaptığı için kovmuşsunuzdur umarım. Tam bir embesilmiş çünkü. Ske sürülecek akıl yokmuş danışmanınızda. İyi ki siz değilmişsiniz." ifadelerini kullandı.

oguzhan-ugur-melih-gokcek


Oğuzhan Uğur'un tweetine Şahan Gökbakar ise, ''Ahahaha, danışmanını söyle sana kim olduğunu söyliyim miydi o ata sözü Oğuzhan'' yazdı.

sahan-gokbakar-melih-gokcek-tweet

Oğuzhan Uğur bu ironik paylaşımı sonrası sosyal medyada TT listesine girdi.

 

 

Melih Gökçek'in photoshoplu 'şehit' paylaşımına Oğuzhan Uğur'dan küfürlü yorum ile ilgili etiketler Oğuzhan Uğur Melih Gökçek Şahan Gökbakar Twitter Vincent Aboubakar tweet
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.