Melih Gökçek'in paylaşımına EGM'den yalanlama!

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabından drone olduğu değerlendirilen hava aracından alev püskürtüldüğüne ilişkin ilginç bir paylaşımda bulundu. Gökçek'in paylaşımına Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yalanlama geldi. Emniyetten yapılan açıklamada, Gökçek'in paylaştığı görüntünün yabancı bir filmden alınmış sahne olduğu belirtildi.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak "Alçaklar dronla yangın çıkartıyor. Videonun soluna bakın dronun ayağını göreceksiniz" notunu düştü.

Melih Gökçek'in paylaşımına EGM'den yalanlama!

EGM'DEN YALANLAMA

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), drone olduğu değerlendirilen hava aracından alev püskürtüldüğüne ilişkin görüntülerin Türkiye ile ilgisinin bulunmadığını bildirdi.

Genel Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, "Bazı sosyal medya hesaplarında paylaşılan ve drone olduğu değerlendirilen bir hava aracından alev püskürtüldüğüne ilişkin görüntülerin Türkiye ile ilgisi yoktur" ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, "Ülke genelinde yaşanan orman yangınlarının sebebi gibi gösterilmeye çalışılan söz konusu görüntüler, yabancı menşeili bir filmden alınmış ve gerçekmiş algısı yaratılmaya çalışılarak servis edilmiştir" denildi. Gökçek ardından paylaşımını sildi.

Melih Gökçek'in paylaşımına EGM'den yalanlama! ile ilgili etiketler Melih Gökçek Sosyal Medya Emniyet Genel Müdürlüğü Yangın egm
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.