Melih Gökçek'in anketi fayı kırdı!

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek'in, olası İstanbul depremiyle ilgili anketine büyük tepki var!

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek, koltuğunu CHP'li Mansur Yavaş'a devrettikten sonra siyaset sahnesinden çekilmedi.

Gökçek siyasi kariyerine sosyal medya platformu Twitter'da devam etme kararı aldı.

Koltuğunu kaybettikten sonra Twitter'da daha sık boy gösteren Gökçek, polemik yaratan açıklamaları ile gündemde kalmayı başardı.

Gökçek son olarak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Elazığ'da deprem bölgesini ziyaret etmesinin hemen ardından Palandöken'de kayak tatiline çıkmasını eleştirdi.

Melih Gökçek'in anketi fayı kırdı!

DEPREM ŞAKAYA GELMEZ!

İmamoğlu'nun birçok CHP'li tarafından bile eleştirilen bu aile tatiline sosyal medyadan bir anketle gönderme yapan Melih Gökçek takipçilerine, ''İmamoğlu mu daha riskli, deprem mi?'' sorusunu yöneltti.

Ancak Gökçek'in bu anketi beklediği etkiyi yaratmadı, ciddi bir deprem riski ile karşı karşıya bulunan İstanbul hakkındaki bu mesaja pek çok olumsuz yorum yapıldı.

İstanbullular, Ankaralı siyasetçinin böylesi büyük ve ciddi bir riskle ilgili esprili bir mesaj paylaşmasına çok sert tepki gösterdi.

Gökçek ise paylaşımınını altına yapılan o eleştirel yorumları "gizleyerek" saklamayı tercih etti.

İşte Gökçek'in gizlediği o yorumlardan bazıları;

Melih Gökçek'in anketi fayı kırdı! - Resim : 2

 

Melih Gökçek'in anketi fayı kırdı! ile ilgili etiketler İstanbul Melih Gökçek Ekrem İmamoğlu deprem Anket Palandöken
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.