Melih Gökçek kime 'kel kafa' dedi?

Ankara'nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, dün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda "Kel kafa çıldıracak" ifadesini kullanmıştı. Gökçek, bahsettiği o kişinin kim olduğunu HaberTürk yazarı Nagehan Alçı'ya açıkladı.

Twitter'ı aktif olarak kullanan Melih Gökçek, dün Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Karadeniz'de doğal gaz bulunmasıyla ilgili ifadelerinin yer aldığı bir haberi paylaşıp "Ya Berat Bakanım, dur hele adamları iyice kudurtacan. Hele o bir kel kafa var çıldıracak şimdi" ifadelerini kullandı.

Bu sözlerin ardından özellikle muhalif yayın organları "Melih Gökçek, Süleyman Soylu'yu kast etti" diye haberler yaptılar.

Melih Gökçek kime 'kel kafa' dedi?

Habertürk'ten Nagehan Alçı, Gökçek'i arayıp bu mesajın ne demek olduğunu, kimi ima ettiğini sordu.

Gökçek, Alçı'ya şu yanıtı verdi:

"Nagehan Hanım, bunlar anlama özürlü galiba, öyle şey olur mu? Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak'ın size yaptığı açıklamalar üzerine benim kimden bahsettiğim ve kimleri kastettiğim öndeki arkadaki mesajlarımdan belli.

Bu laflar ve bu uydurma haberler nereden fitne çıkaracaklarını şaşırmışların işi. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile çok iyi ve çok eskiye dayanan bir hukukumuz var. Ayrıca son derece başarıyla görevini yürütüyor kendisi. Süleyman Bey'i kast etmem mümkün mü? Karadeniz'de ve Doğu Akdeniz'de Berat Bey'in öncülüğünde kazanılan başarılardan tüm AK Parti camiasının ve hatta Türkiye'deki sağduyulu herkesin mutlu olduğu gibi çok mutlu olacak bir insandır Süleyman Bey. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde herkes bir bütün partimizde. Farklı görüşler olur, bunlar müzakere ve istişare edilir. Fakat ne yaparlarsa yapsınlar AK Parti içinde fitne çıkaramazlar. Burası CHP değil."

"BENİM KASTIM ÖZTRAK'TIR"

Gökçek'e 'Kimi kast ettiniz açıkça söyleyin o zaman Melih Bey' sorusunu soran Alçı, şu cevabı aldığını belirtti:

'Hiç topu taca atmam Nagehan Hanım. CHP Sözcüsü Faik Öztrak'a yönelik olarak o sözleri söyledim. Her güzel işe karşı çıkıyor. Her olumlu gelişmenin altında bir şey arıyor. Türkiye'nin faydasına olan işlerden bile rahatsız oluyor. Sadece ve sadece Berat Bey'i itibarsızlaştırma amaçlı sürekli saldırıyor. Benim kastım Öztrak'tır"

Melih Gökçek kime 'kel kafa' dedi? ile ilgili etiketler Melih Gökçek Twitter Nagehan Alçı Faik Öztrak
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.