Melih Bulu Kim Milyoner Olmak İster'e katıldı mı?

Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanan ve son günlerde ismi sıkça dile gelen Prof. Dr. Melih Bulu hakkında ilginç bir iddia ortay atıldı. Boğaziçi'nin yeni rektörü Melih Bulu'nun, ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmaya katıldığı söylentisi sosyal medyada çok konuşuldu. Gerçek ise sonradan anlaşıldı.

Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanan Melih Bulu'nun yıllar önce Kenan Işık'ın sunduğu ''Kim 500 Milyar İster'' yarışmasına katıldığı iddia edildi. 

BOĞAZİÇİ REKTÖRÜ MELİH BULU YARIŞMAYA KATILDI MI?

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın kararıyla Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğüne getirilen Melih Bulu'nun ''Kim Milyoner Olmak İster isimli'' yarışma programına katılıp elendiğine ilişkin video sosyal medyada dolaşıma girdi. Ancak 2013 yılında kaydedilen görüntülerdeki kişinin rektör Melih Bulu değil Mustafa Soydaş isimli bir fizik öğretmeni olduğu ortaya çıktı.

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu, Kim 500 Milyar İster'e katıldı mı?

REKTÖR BULU'YA BENZETİLDİ, ÖĞRETMEN ÇIKTI

Rektör Bulu'nun atanmasının ardından, 4 Ocak'ta bir kullanıcı tarafından Facebook'a yüklenen video kısa sürede 10 bin kişi tarafından paylaşıldı. Teyit.org'un haberine göre bahsi geçen görüntüler "Kim 500 Milyar İster" isimli yarışma programının Temmuz 2013'de yayınlanan 246. bölümüne ait olduğu ortaya çıktı. Rektör Bulu olduğu iddia edilen yarışmacının da Gaziantep'te fizik öğretmenliği yapan Mustafa Soydaş olduğu anlaşıldı.

 

Melih Bulu Kim Milyoner Olmak İster'e katıldı mı? ile ilgili etiketler Boğaziçi Üniversitesi Melih Bulu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.