Melih Bulu istifa mı etti?

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih Bulu'nun istifa ettiği ileri sürüldü. Rektörlüğe atandığı günlerde hem öğrenciler hem de üniversite bünyesindeki bazı akademisyenlerin tepki gösterdiği Bulu bu iddiaya sosyal medya hesabından esprili bir dille yanıt verdi. İddiayı yalanlayan Bulu, "Peki bundan şeyin haberi var mı? Mesela benim:)" dedi...

Yılın ilk günü Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanan Prof. Dr. Melih Bulu, muhalefetin de desteğini alan kitlesel eylemlerle istifaya çağrılmıştı. 

Boğaziçi Üniversitesi'ni dünya çapında ilk 100 üniversite arasına sokacağı iddiasında bulunan Bulu'ya bu konuda bile itiraz edilmişti. 

Bu iddiasını gerçekleştirmek için çalışmalarına hızla başlayan ve üniversitede yeni dönemi şekillendiren Bulu ile ilgili bugün GerçekGazete adlı gazetede bir iddia gündeme getirildi. 

Gazetenin iddiasına göre Melih Bulu istifa etmişti. Gazete bu iddiasını "UniBogazici öğrencileri kazandı. @melihbulu dayanamadı istifa etti". sözleri ile sosyal medyadan da paylaştı. 

Bu iddiayı gören Melih Bulu ise esprili bir dille gazetenin yalanını ortaya koydu: "Peki bundan şeyin haberi var mı? Mesela benim:)" 

Melih Bulu istifa mı etti?

Melih Bulu istifa mı etti? ile ilgili etiketler Boğaziçi Üniversitesi istifa Prof. Dr. Melih Bulu gerçek gazete
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.