Melekler ve Şeytanlar filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak?

Melekler vee Şeytanlar filminin konusu nedir? Bugün Sİnema TV ekranlarında yayınlanacak olan Melekler ve Şeytanlar filmi heyecanla bekleniyor. Filmin konusunu ve kaçta başlayacağını merak eden izleyiciler arama motorlarından araştırmalar yapmaya devam ediyor. Peki, Melekler ve Şeytanlar filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde..

Melekler Ve Şeytanlar filminin konusu nedir? Melekler ve Şeytanlar filmi bugün Sinema TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Filmin kaçta başlayacağı ve konusunu merak edilip araştırılmaya devam ediliyor. Melekler ve Şeytanlar filminin yönetmen koltuğunda Ron Howard oturuyor. Peki, Melekler ve Şeytanlar filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde..

melekler ve şeytanlar filmi ile ilgili görsel sonucu

MELEKLER VE ŞEYTANLAR FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Harvard Üniversitesi Simgebilim Profesörü Robert Langdon, efsanevi gizli örgüt İlluminati'nin hala faaliyette olup cinayetler işlediğini öğrenince şok geçirir. Parlak bir fizikçi olan Leonarda Vetra korkunç bir cinayete kurban gitmiştir. Bilim adamının son buluşu güçlü ve çok tehlikeli enerji kaynağı karşımadde çalınmış ve yeni Papa seçiminin gerçekleşeceği gün Vatikan Şehri'nin altına saklanmıştır. Langdon, Vetra'nın meslektaşı ve aynı zamanda kızı olan Vittoria ile medeniyeti yok olmaktan kurtarmak amacıyla Roma sokaklarında, kiliselerde ve katakomplarda soluk soluğa koşuşturarak 400 yıllık izi sürerek İlluminati'nin izini bulmaya çalışırlar.

KAÇTA BAŞLAYACAK?

Melekler ve Şeytanlar filmi saat 13:45 - 16:15 arasında yayınlanacaktır.

Melekler ve Şeytanlar filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? ile ilgili etiketler Sinema canlı yayın canlı izle 2020 film izle sinematv melekler ve şeytanlar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.