Melek Mosso'nun yerine konser veren Seda Sayan bando takımı ve güllerle karşılandı

Ünlü şarkıcı Melek Mosso'nun Isparta Uluslararası Gül Festivali'ndeki konseri iptal edilmişti. Tartışma yaratan bu olayın ardından Mosso'nun yerine sahne alacağı duyurulan Seda Sayan, hava muhalefeti nedneilye 3 Haziran'daki konsere gidememişti. Bugün Isparta'ya giden Sayan, bando takımı ve çiçeklerle karşılandı, üzerine gül yaprağı atıldı. Festivalde Seda Sayan ve Işın Karaca konser verdi.

Melek Mosso'nun bir gruptan gelen tepkilerin sonrasında Isparta'daki konserinin iptal edilmesi günlerdir ülkenin en çok konuşulan konuları arasında yer almıştı.

2022 Uluslararası Gül Festivali kapsamında, Mosso'nun yerine 3 Haziran'da Seda Sayan'ın sahne alacağı duyurulmuştu. Hava muhalefeti nedeniyle konser günü Isparta'ya gidemeyen Seda Sayan, bugün kentte kalacağı otelin önünde bando takımı ve çiçeklerle karşılandı, üzerine gül yaprağı atıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin Gözgün tarafından çiçek takdim edilen Sayan, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, daha önce geleceğini ancak hava muhalefeti nedeniyle konserinin iptal olduğunu söyledi. Sayan, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilen konserde, sevilen parçalarını Ispartalı müzikseverler için seslendirdi.

Melek Mosso'nun yerine konser veren Seda Sayan bando takımı ve güllerle karşılandı

Konserde, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, Sayan'a hediyeler takdim etti. Seda Sayan'ın konserinin ardından Işın Karaca sahneye çıktı.

AA

 

 

 

 

 

 

 

Melek Mosso'nun yerine konser veren Seda Sayan bando takımı ve güllerle karşılandı ile ilgili etiketler Seda Sayan Melek Mosso Isparta Konser Isparta Uluslararası Gül Festivali

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.