Melek Mosso'nun Isparta'dan sonra bir konseri daha iptal edildi!

Geçtiğimiz günlerde ünlü sanatçı Melek Mosso'nun Isparta'da yapacağı konser iptal edilmiş ve valilik kararıyla Mosso yerine Seda Sayan davet edilmişti. Isparta konserinin iptal edilmesine yönelik tartışmalar devam ederken, Mosso'nun şimdi de Kocaeli konseri iptal edildi.

Ünlü şarkıcı Melek Mosso'nun bir konseri daha valilik kararı sonrasında iptal edildi. Emircan İğrek, Sagopa Kajmer gibi sanatçıların da katılacağı FullFest etkinliği 'ormanda konaklama yasağı' gerekçesiyle yasaklandı.

SAGOPA KAJMER VE EMİRCAN İĞREK DE SAHNE ALACAKTI

Kocaeli'de 3 gün sürmesi planlanan etkinlikte Emircan İğrek, Sagopa Kajmer gibi ünlü isimler de yer alacaktı. Henüz şarkıcılardan iptal kararına dair bir açıklama yapılmadı.

Melek Mosso'nun Isparta'dan sonra bir konseri daha iptal edildi!

MELEK MOSSO'NUN YERİNE SEDA SAYAN'IN KONSER VERECEĞİ AÇIKLANDI

Melek Mosso'nun geçtiğimiz hafta Isparta’daki konseri belediye tarafından ‘ahlaksızlığı özendirdiği’ iddiasıyla iptal edilmişti. Melek Mosso ile sahneye çıkacak olan Derya Uluğ ve Funda Arar da bu karar sonrası konserlerini iptal ederek Mosso'ya destek olmuştu.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen sosyal medya hesabından konserlerin afişini yeniden paylaşarak Mosso’nun yerine Seda Sayan’ın Isparta’da konser vereceği de açıklamıştı.

Melek Mosso'nun Isparta'dan sonra bir konseri daha iptal edildi! ile ilgili etiketler Melek Mosso Konser Seda Sayan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.