Melek Mosso'nun Isparta'da vereceği konser iptal edildi

Isparta Uluslararası Gül Festivali'nde sahne alacağı duyurulan Melek Mosso için, Anadolu Gençlik Vakfı bir basın açıklaması yayınlayarak, konserin iptal edilmesini istemişti. Belediye Başkanının sosyal medyadan paylaştığı yeni afişte Mosso konseri yer almadı. Konserin neden iptal edildiği konusunda açıklama yapılmadı.

Ünlü şarkıcı Melek Mosso, Isparta Uluslararası Gül Festivali kapsamında 3 Haziran'da konser verecekti. Belediye etkinliğin afişlerini bastırdı.

Melek Mosso'nun Isparta'da vereceği konser iptal edildi

Öte yandan Anadolu Gençlik Vakfı bir basın açıklaması yayınlayarak, "Ahlaksızlığı özendiren hiçbir şarkıcı halkımız nezdinde sanatçı olarak kabul görmeyecektir. Bu ve benzeri şarkıcıların Isparta'mızda yeri yoktur" ifadelerini kullandı.

Melek Mosso'nun Isparta'da vereceği konser iptal edildi - Resim : 2

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in paylaştığı Gül Festivali'ne ait yeni afişte Melek Mosso konseri yer almadı.

Başdeğirmen'in sosyal medyadan, "Isparta Uluslararası Gül Festivalimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız" notuyla yaptığı paylaşımda ilk afişten sadece Derya Uluğ ve Funda Arar'ın kaldığı, Melek Mosso konserinin çıkarıldığı görüldü.

Melek Mosso'nun Isparta'da vereceği konser iptal edildi - Resim : 3

 

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.