Melek İpek'in öldürdüğü kocasından kan donduran paylaşımlar!

Antalya'da işkenceler uyguladığı ve ölümle tehdit ettiği karısı Melek İpek tarafından öldürülen Ramazan İpek'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ortaya çıktı. Kesici aletler, tüfek ve silah paylaşımlarının yanında 'En ölümcül mermi' olarak bilinen RIP merminin de paylaşıldığı görüldü.

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde servis şoförü olan Ramazan İpek, 7 Ocak gecesi 12 yıllık eşi Melek ipek ile tartıştı. Tartışma sonrası Ramazan İpek, eşine kelepçe takarak çıplak bir şekilde saatlerce işkence etti.

ÖLÜMLE TEHDİT EDEREK EVDEN AYRILDI

Yapılan işkence nedeniyle gözleri şişen ve vücudunun her yerinde morluklar oluşan Melek İpek, halsız kaldı. Ramazan İpek ise karısını ve çocuklarını ölümle tehdit ederek sabaha karşı evden çıktı. Birkaç saat sonra geri dönen karşısında kelepçeli elleriyle av tüfeğini tutan Melek İpek'i buldu.

KENDİSİNİ KORUMAK İÇİN ÖLDÜRDÜ

İkili arasında çıkan arbede sırasında Melek İpek eşini tüfekle vurup öldürdü. Daha sonra 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak durumu bildirdi. İhbar sonrası eve ulaşan sağlık ekipleri Melek İpek'i elleri kelepçeli ve çıplak şekilde buldu.Ekipler tarafından kelepçeleri açılan Melek İpek'e ilk müdahale ambulansta yapıldı.

MELEK İPEK TUTUKLANDI

Gözaltına alınan Melek İpek çıkarıldığı sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı. İpek'in tutuklanmasına sosyal medyada büyük tepki gösterildi. Sosyal medya kullanıcıları, kendisini kurtarmak için işlendiği açık olduğunu iddia ettikleri bu cinayetin sorumlusunun Melek İpek olmadığını öne sürdü.

SOSYAL MEDYAD TÜFEK, MERMİ PAYLAŞIMI

Ramazan İpek'in sosyal medya hesabındaki tüfek, silah, kesici aletler paylaşımları dikkat çekti. Sosyal medya hesabında 'Eşinden ayrı' bildirimi yapan Ramazan İpek'in, 7 Ocak sabahı içki şişesi paylaşımı yaparak 'Alkolün müptelası değiliz ama' yazdığı görüldü.

Bir başka paylaşımında evindeki dört av tüfeğinin sezon başında temizliğini yaptığını kaydeden Ramazan İpek'in en dikkat çekici paylaşımı ise mermilerin bulunduğu fotoğraf oldu.

Melek İpek'in öldürdüğü kocasından kan donduran paylaşımlar!

'PARÇALARA AYRILIP DAMARLARI KESİYOR'

Hedefe ulaştıktan sonra parçalara ayrıldığı için 'en ölümcül mermi' olarak bilinen RIP mermi hakkında arkadaşına açıklama yapan Ramazan İpek, 'parçalara ayrılıp damarları kesiyor' yazdığı görüldü.

Melek İpek'in öldürdüğü kocasından kan donduran paylaşımlar! - Resim : 2

RIP MERMİ NEDİR?

RIP (Radically Invasive Projectile) mermilerinin her biri, birkaç küçük mermiden oluşuyor ve hedefe isabet ettiği anda dağılarak hedefe ciddi zarar veriyor.

DHA

Melek İpek'in öldürdüğü kocasından kan donduran paylaşımlar! ile ilgili etiketler cinayet Antalya Sosyal Medya melek ipek mermi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.