Melek Baykal ikinci evliliğini yaptığı eski eşi Warner Striening ile fotoğrafını paylaştı

Tiyatronun usta isimlerinden Melek Baykal, 38 yıllık eski eşi Alman Warner Striening ile nişan töreninde çekilen bir karelerini Instagram hesabından yayınladı. Melek Baykal'ın ''İkinci evliliğimin ilk adımı nışan gününden… Zayıf yıllarımı unutmuşu'' notuyla yayınladığı fotoğraftaki gençlik hali dikkat çekti. Nebahat Çehre, ünlü oyuncunun fotoğrafına 'Ne güzelsini' yorumunda bulundu.

64 yaşındaki tiyatro ve dizi oyuncusu Melek Baykal, Instagram hesabından son yapığı paylaşımla dikkat çekti. Baykal'ın yıllar önce çekilen karesindeki beğeni topladı.

İlk evliliğini 1975-1979 yılları arasında Zafer Ergin, ikinci evliliğini ise 1984-2020 yılları arasında Alman Warner Striening ile yapan Melek Baykal gençlik halini takipçileriyle paylaştı. İkinci eşi Warner Striening ile nişan törenine ait bir karesini yayınlayan Melek Baykal paylaşımına ''İkinci evliliğimin ilk adımı nışan gününden… Zayıf yıllarımı unutmuşu'' notunu düştü.

Melek Baykal ikinci evliliğini yaptığı eski eşi Warner Striening ile fotoğrafını paylaştı


Melek Baykal'ın fotoğrafına aralarında ünlü isimlerin de bulunduğu takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı. 78 yaşında olmasına rağmen fit görüntüsü ve güzelliğiyle adından magazin basınında sıkça söz ettiren 78 yaşındaki oyuncu Nebahat Çehre, meslektaşı Melek Baykal'ın bu paylaşımına 'ne güzelsiniz' yorumunda bulundu.


UĞRUNA KARİYERİNE ARA VERMİŞTİ

Melek Baykal, ikinci evliliğini yaptığı Alman Warner Striening ile 38 yıllık evliliğini 2020 yılında sessiz sedasız sonlandırmıştı. Melek Baykal, Warner Striening ile boşanma aşamasındayken ''Aşık oldum ve evlendim. Mesleğimi bile gözüm görmedi. Demekki sadece aşk yetmiyormuş. 1987’de ülkeme döndüm.'' açıklamasında bulunmuştu. Baykal, boşanma sonrası ''vakitsizlikten boşandık'' açıklamasında bulunmuştu.

 

 

Melek Baykal ikinci evliliğini yaptığı eski eşi Warner Striening ile fotoğrafını paylaştı ile ilgili etiketler Melek Baykal Sosyal Medya Warner Striening
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.