Melek Aslan cinayetinde korkunç WhatsApp mesajları! Orhan Vatansever kimdir?

Melek Aslan cinayetinde yeni WhatsApp mesajları ortaya çıktı. Katil Mustafa Aslan, kendisini hapseden ve ablasını da mezara götüren süreç hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Mustafa Aslan kendisini ‘abla katili’ yapan kişinin ablasının eski sevgilisi Orhan Vatansever olduğunu söyledi. Peki, Orhan Vatansever kimdir? İşte detaylar…

Mustafa Aslan cinayetle ilgili tüm detayları paylaştı. Melek'in evlilik hayalleri kurduğu Orhan Vatansever, kıskançlık krizi sonrasında geç kıza şiddet uyguladığı iddia edilirken kendisine ölüm tehditleri de savurduğunu söyledi. Mustafa'ya ve ablalarına Whatsapp'tan Melek'in üstü çıplak fotoğraflarını da gönderdiği iddia edilen Orhan Vatansever’in aile ile ilgili 'dolandırıcı', Melek'le ilgili 'fuhuş' yalanları yaydı.

Orhan Vatansever’in 'Ablan kötü yolda. Paramı yedi. Ben de sizin evi haciz ettireceğim. Ablanla yattım, öcümü alacağım. Siz erkek değil misiniz? Ya kardeşinize sahip çıkın ya da ben gereğini yaparım. Sizi elaleme rezil rüsvan ederim' mesajlarıyla Mustafa’yı tetiklediği iddia edildi.

Kahta-Diyarbakır-Sakarya üçgeninde yaşanan ve 24 yaşında genç bir kızın kardeşi tarafından sokak ortasında öldürülmesiyle sonlanan cinayette yeni detaylar ortaya çıktı.

Melek Aslan cinayetinde korkunç WhatsApp mesajları! Orhan Vatansever kimdir?

MELEK ASLAN KİMDİR?

Adıyaman'ın Kahta ilçesine bağlı, herkesin birbirine akraba olduğu 70 haneli Erikdere Köyü'nde yaşayan Hasan-Adile Aslan çiftinin 6'sı erkek 11 çocuğunun en küçüğü olan Melek Aslan, 2015'te Kahta Lisesi'nden mezun olunca girdiği sınavda Diyarbakır Dicle Üniversitesi Matematik Öğretmenliği Bölümünü kazandı. Ailesi ve arkadaşları tarafından sempatik tavırları ve yardımsever karakteriyle çok sevilen Melek'in hayatı, sosyal medyada Sakaryalı Orhan Vatansever ile tanışmasıyla bir anda kabusa dönüştü.

Melek Aslan, KPSS'ye çalışmak hem de Orhan Vatansever'e yakın olmak için geçen yıl okul mezuniyetin ardından ailesine haber vermeden Sakarya'ya giderek orada hayatına devam etmeye başladı. Kiraladığı özel yurt odasında kalan Melek'in, işlerinden dolayı sık sık yurt dışına giden Orhan Vatansever ile yaşadığı güzel günler çok fazla uzun sürmedi. Sevgilisinin sık sık kıskançlık krizleri yaşamasına artık dayanamayan Melek iki ayrı tarihte şiddet ve tehdit nedeniyle Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne şikayetçi oldu, 4 ay önce de uzaklaştırma kararı aldırdı ve yeniden Diyarbakır'a dönerek burada kiraladığı apart otel odasında yaşamaya başladı.

Melek Aslan cinayetinde korkunç WhatsApp mesajları! Orhan Vatansever kimdir? - Resim : 2

Cinayetin ardından savcıya cinayete ilişkin 5 sayfalık ifade veren Mustafa Aslan, ablasının ölümüyle son bulan sürecin detaylarını anlattı.

Orhan Vatansever’in 'Ben seni tanıyorum ama sen beni tanımıyorsun. Ablan Melek'i tanıyorum. Ablanız kötü yolda. Benim paramı yedi. Ben de sizin evi haciz ettireceğim. Baban hapise girecek. Ben de biliyorum sizin suçunuz yok ama ben de bu şekilde öcümü alacağım. Senin ablan para karşılığı erkeklerle yatıyor 1.5 yıl boyunca ablana cinsel istismarda bulundum.' dediği iddia edildi. Bununla beraber Vatansever’in ayrıca, 'Siz erkek değil misiniz? Kardeşinize neden sahip çıkmıyorsunuz. Ya sahip çıkın ya da ben gereğini yaparım' yazdı. Ben de bunun üzerine şahsın numarasını engelledim. Aileme bu mesajlardan bahsetmedim. 3-5 gün sonra bu sefer farklı farklı numaralardan ablamın fotoğraflarını atarak, 'Saatliği, geceliği ne kadar?' dediği de gelen diğer bilgiler arasında yer aldı.

 

Melek Aslan cinayetinde korkunç WhatsApp mesajları! Orhan Vatansever kimdir? ile ilgili etiketler Diyarbakır melek aslan Orhan Vatansever Mustafa Aslam
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.