Melania Trump, Donald Trump'ı elinin tersiyle itti!

ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump, Washington'a ziyaretleri sırasında eşinin elinin tutma isteğini net şekilde reddetti. Daha önce de benzer eylemlerde bulunan Melania'nın son görüntüleri, sosyal medyada 'Ondan nefret ediyor gibi görünüyor' şeklinde yorumlandı.

ABD Başkanı'nın eşi Melania Trump'ın başkent Washington'a vardıklarında Donald Trump'ın ellerini tutmaya direndiği anlar sosyal medyada gündem oldu.

Çift uçağın merdivenlerinden aşağı inerken, Donald Trump karısının ellerini tutmaya çalıştı ama Melania, elbisesini tutma bahanesiyle kameralar önünde bu isteği reddetti.

Sol eliyle tuttuğu çantayı Trump'ın isteği sonrası daha da sıkı tutan Melania'nın merdivenlerden inerken başını eğmesi ve rüzgarda yüzünü tamamını kapatan saçlarına karşı koymaması dikkat çekti.

Melania Trump geçmiş dönemde de benzer eylemlerde bulunmuş ve kameralar önünde ABD Başkanı'nın çeşitli isteklerini reddetmişti. 

Melania Trump, Donald Trump'ı elinin tersiyle itti!

Melania Trump, Donald Trump'ı elinin tersiyle itti! ile ilgili etiketler Melania Trump Donald Trump ABD Washington kriz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.