Melania Trump 18 gündür kayıp!

Bir süre önce böbrek ameliyatı olan ve sağlık durumunun iyi olduğu açıklanan First Lady Melania Trump'ın 18 gündür yüzünü göstermemesi ABD basınının gündeminde. Ülke basını, bu konuyu 'şüpheli' olarak yorumladı.

ABD basını, First Lady Melania Trump'ın ameliyat olduktan sonra 18 gündür hiçbir şekilde görüntülenmemesinin 'şüpheli' olduğu yorumunda bulundu.

Yaklaşık 2 hafta önce ABD’nin başkenti Washington’daki Walter Reed Medical Center’da ameliyat olan Melania Trump’ın bu operasyonu başarılı geçtiği açıklanmıştı.

Yerel basın, ameliyatın başarılı geçmesine rağmen 18 gündür kamuoyunun karşısına çıkmayan Melania Trump hakkında kulislerde iyileşemediği iddiaları ortaya atıldı.

TRUMP PENCEREYİ GÖSTERDİ ANCAK...

Öte yandan, Trump'ın geçen hafta Melania Trump'ın sağlığıyla ilgili Beyaz Saray'da konuşan Trump, Melania harika, bize şimdi bakıyor' diyerek pencereyi işaret etmiş, ancak pencereye doğru bakan gazetecilerin pencerede kimseyi görmemişti. ABD basını bu olayı kafa karıştırıcı olarak yorumluyor.

Geçtiğimiz günlerde Beyaz Saray’ın dışında basının sorularını yanıtlayan ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray’ı göstererek, “Melania çok iyi durumda. Hatta şu an bize bakıyor” yorumunu yapmış fakat gazeteciler kamerayı Beyaz Saray’a çevirdiğinde ortada kimsenin olmadığı görülmüştü.

Melania Trump 18 gündür kayıp! ile ilgili etiketler ABD melenia trump kayıp mı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.