Meksika'da sel felaketi! Yeni doğan bebekler son anda kurtarıldı...

Meksika'da dün akşam başlayan şiddetli sağanak yağış hayatı felç etti. Saatlerce süren sağanak sel felaketinin yaşanmasına neden oldu. Su baskınından etkilenen bir hastanede ise yeni doğan bebekler, hastane personeli tarafından güvenli bir yere taşındı. O anlar kameraya saniye saniye kaydedildi.

Meksika'nın başkenti Mexico City’de dün akşam saat 18.25 sıralarında başlayan sağanak yağış bölgede felaketin yaşanmasına neden oldu. 

ÇOK SAYIDA EV VE BİNAYA SU BASTI

Şiddetli yağışların etkisi ve altyapı yetersizliği özellikle Atizapan ilçesinde su baskınlarına yol açtı. Atipazan’da cadde ve sokaklar göle dönerken, çok sayıda ev ve binada su baskını yaşandı.

Meksika'da sel felaketi! Yeni doğan bebekler son anda kurtarıldı...

YENİ DOĞAN ÜNİTESİ SULAR ALTINDA KALDI

Selden etkilenen Salvador Gonzalez Herrejon Hastanesi’nde ise yeni doğan ünitesi sular altında kalınca bebeklerin imdadına sağlık personeli yetişti.

KUVÖZLER PERSONEL TARAFINDAN DIŞARI ÇIKARILDI

Yeni doğan bebekler, hastane personeli tarafından transport (nakil) kuvözler içinde dikkatli bir şekilde binadan dışarı çıkarıldı. Zemin katta biriken kahverengi sel suları personele zor anlar yaşatırken, zamanla yarışan personel, yeni doğan bebekleri güvenli bir yere taşındı.

Meksika'da sel felaketi! Yeni doğan bebekler son anda kurtarıldı... - Resim : 2

Meksika'da sel felaketi! Yeni doğan bebekler son anda kurtarıldı... ile ilgili etiketler Meksika Hastane Sel (Doğa olayı) Bebek su baskını sağanak kuvöz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.