Meksika'da otoyol köprüsü çöktü: 1 ölü, 4 yaralı

Meksika’nın San Luis Potosi eyaletinde otoyoldaki köprünün çökmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.

Meksika’nın San Luis Potosi eyaletinde yer alan Cerritos ile Tula şehirlerini birbirine bağlayan otoyolda bulunan köprü çöktü. Köprünün çökmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı. Kaza sonrası olay yerine ambulans ve sivil savunma ekipleri sevk edildi.

KÖPRÜ ENKAZININ ALTINDA KALDI

Sivil savunma ekipleri tarafından yapılan açıklamada, kazada hayatını kaybeden kişinin çökme sırasında aracıyla köprünün üzerinden geçen bir kadın olduğu belirtilerek, aracın köprü enkazının altında kaldığı ifade edildi. Ekipler, yaralıların ise köprüde çalışan işçiler olduğunu açıkladı.

Meksika'da otoyol köprüsü çöktü: 1 ölü, 4 yaralı

YOĞUN YAĞIŞLARDAN ZARAR GÖRMÜŞTÜ

Söz konusu köprü, 9 Temmuz’da yoğun yağışlardan zarar görmüş, çatlayan asfaltın ve yumuşayan zeminin onarımı için 4 gün boyunca trafiğe kapatılmıştı.

Meksika'da otoyol köprüsü çöktü: 1 ölü, 4 yaralı ile ilgili etiketler Meksika Köprü otoyol Enkaz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.