Meksika'da havai fişek faciası: Ölü sayısı sürekli artıyor! / Video

Başkent Mexico City'deki havai fişek pazarında arka arkaya gerçekleşen patlamalarda ölü sayısı 31'e çıktı. Patlamaların kilometrelerce öteden duyulduğu bölgede en az 70 kişi de yaralı.

Meksika'nın başkenti Mexico City'deki bir havai fişek pazarında peş peşe meydana gelen patlamalar, faciaya yol açtı. İlk belirlemelere göre 31 kişi öldü, en az 70 yaralı var.

Kentin 32 kilometre dışında yer alan San Pablito'daki hava fişek pazarındaki patlamaların sesleri kilometrelerce öteden duyuldu, dumanlar ise kentin birçok noktasından görülecek yüksekliğe çıktı.

Henüz doğrulanmamış haberlere göre patlamada ölü sayısı daha yüksek. Meksika Kızılhaç'ı olay yerine 25 ambulansın gönderildiğini açıkladı.

Halka bölgeden uzak durmaları ve yolları açık tutmaları çağrısı yapıldı.

Eyalet Valisi Eruviel Avila, başlıca önceliklerinin yaralıların tedavisi olduğunu ve olay yerine yetkililerin yollandığını söyledi.

Meksika Devlet Başkanı Enrique Pena Nieto da sosyal medya üzerinden paylaştığı mesajında ölenlerin ailelerine başsağlığı, yaralılara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Meksika'da havai fişek faciası: Ölü sayısı sürekli artıyor! / Video ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.