Meksika'da feci kaza! Otobüs devrildi, çok sayıda ölü ve yaralı var

Meksika’nın Chiapas eyaletinde meydana gelen otobüs kazasında 9 kişinin hayatını kaybettiği, 28 kişinin ise yaralandığı açıklandı. Yaralılardan 3’ünün durumunun ağır olduğu öğrenilirken, yetkililer, yaralıların hastaneye ulaştırılması için 13 ambulansın yanı sıra 2 helikopterin gönderildiğini duyurdu.

Meksika’nın Chiapas eyaletindeki Tila şehri yakınlarında bir yolcu otobüsü devrildi. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi.

Meksika'da feci kaza! Otobüs devrildi, çok sayıda ölü ve yaralı var

28 YARALI, 9 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Chiapas eyaleti sivil savunma yetkilileri otobüste bulunan 28 yolcunun yaralandığını, 9 kişinin ise hayatını kaybettiğini belirtirken, yaralıların çevredeki vatandaşların da yardımıyla kurtarılarak Tila Şehir Hastanesine kaldırıldıklarını bildirdi.

Meksika'da feci kaza! Otobüs devrildi, çok sayıda ölü ve yaralı var - Resim : 2

13 AMBULANS 2 HELİKOPTER YARALILARI TAHLİYE ETTİ

Yaralılardan 3’ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi. Yetkililer, yaralıların hastaneye ulaştırılması için bölgeye Kızılhaç ve diğer kurumlardan 13 ambulansın yanı sıra 2 helikopterin gönderildiğini duyurdu.

Meksika'da feci kaza! Otobüs devrildi, çok sayıda ölü ve yaralı var - Resim : 3

YOLUN KAYGANLAŞMASI SONUCU SÜRÜCÜ DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ

Kazanın yağış nedeniyle yolun kayganlaşması sonucu sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile meydana geldiği bildirildi. Chiapas Eyaleti Başsavcılığı kazayla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Meksika'da feci kaza! Otobüs devrildi, çok sayıda ölü ve yaralı var - Resim : 4

İHA

Meksika'da feci kaza! Otobüs devrildi, çok sayıda ölü ve yaralı var ile ilgili etiketler Meksika Chiapas eyaleti otobüs kazası ölü ve yaralı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.