Eski valiye film gibi suikast

Meksika'da yer alan ve suç oranlarıyla tanınan Jalisco kentinin eski valisi Aristóteles Sandoval, bir restoranın tuvaletinde vurularak öldürüldü.

Jalisco başsavcısının açıklamasına göre; Sandoval, 4 kişiyle yemek yediği restorandaki masasından için 13:40 sularında tuvalete gitmek üzere masadan kalktı. Suikastçı, tuvalette Sandoval'ı sırtından vurdu.

HASTANEDE ÖLDÜ

Sandoval vurulduktan sonra anında hayatını kaybetmedi, ancak korumaları eski valiyi restorandan çıkarmaya çalışırken daha fazla silahlı saldırganla karşılaştı. Çıkan çatışmada korumalar ağır yaralandı. Sandoval, götürüldüğü yerel hastanede hayatını kaybetti.

Normal şartlarda 15 polis koruması bulunan Sandoval'ın restoranda yanında sadece 2 koruma vardı.

''HAFTALAR ÖNCESİNDEN PLANLANMIŞ''

The Guardian'ın aktardığına göre güvenlik analisti Alejandro Hope, "Bu detaylıca planlanmış bir cinayet. Demek ki birileri onu haftalardır, hatta aylardır avlıyordu. Bu kişiler onun hareketlerini, ne zaman daha az koruması olacağını biliyordu" değerlendirmesinde bulundu.

RESTORAN ÇALIŞANLARI DELİL BIRAKMADI

Başsavcı Gerardo Octavio Solís, restorandaki çalışanların suç mahallini temizlediğini ifade etti. Olay yerindeki kanın temizlendiğini ve mermi kovanlarının kaldırıldığını belirten Solis, kamera kayıtlarının da silindiğini ifade etti.

Eski valiye film gibi suikast ile ilgili etiketler Meksika Vali ölüm suikast restoran Aristóteles Sandoval jalisco
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.