Meksika’da aşırı yüklü olan kamyon, çarptığı üst geçidi yıktı!

Meksika’da aşırı yüklü olan kamyon çarptığı üst geçidi yıktı. Kamyonun yükseklik sınırının üzerinde yüklendiği belirtilerek, kazada can kaybı olmadığı ifade edildi.

Meksika’nın Texcoco şehrinde aşırı yüklü olan seyir halindeki kamyon yaya üst geçidine çarptı. Çarpmanın etkisi ile üst geçit kamyonun üstüne yıkıldı.

KAZADA CAN KAYBI YOK

Texcoco Belediye Başkanı Sandra Luz Falcon yaptığı açıklamada, kamyonun yükseklik sınırının üzerinde yüklendiğini belirterek, kazada can kaybı olmadığını ifade etti. Falcon, yaşanan kazadan etkilenen vatandaşlara yardımcı olmak için olay yerine sivil savunma ve sağlık ekipleri sevk edildiğini duyurdu.

KAMYONLA BİRLİKTE 2 ARAÇ DAHA HASAR ALDI

Görgü tanıkları, üst geçidin yıkılması ile kamyonla birlikte 2 aracın daha hasar aldığını belirterek, bir sürücünün yaralandığını aktardı. Üst geçidin enkaz kaldırma çalışmaları nedeniyle federal otoyol bir süreliğine trafiğe kapatıldı.

Meksika’da aşırı yüklü olan kamyon, çarptığı üst geçidi yıktı! ile ilgili etiketler kaza Meksika kamyon

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.