Mehtap Yılmaz’ın yazılarına son verildi!

Son dönemde, birçok köşe yazarlarının iktidarı hedef alan yazıları ile gündem gelen Akit gazetesi, sert polemikleri ile tanınan yazarı Mehtap Yılmaz ile yollarını ayırdı. Mehtap Yılmaz, Akit gazetesinin yazılarına son verdiğini sosyal medya hesabından duyurdu

Akit gazetesi, yazarı Mehtap Yılmaz’ın yazılarına son verdi. Gazete geçen günlerde Yılmaz’ın, Bülent Arınç ile ilgili yazısını sansürleyerek yayımlamamıştı.

Yılmaz, kişisel Twitter hesabından yayımlanmayan yazısını paylaşırken, Akit'e de tepki göstermişti.

Yılmaz, "Reis'e defalarca yamuk yapan Bülent Arınç'ın, Reis sevdalılarına yaptığı F tipi saldırıya cevaben yazdığım yazı, bugün yayınlanmadığından, sosyal medyadan yayınlıyorum!" diye yazmıştı.

Mehtap Yılmaz’ın yazılarına son verildi!

Kovulduğunu sosyal medya hesabından duyuran Mehtap Yılmaz, “Yeniakit Gazetesi, yazılarıma son vermiştir. Bilginize. Kısmet bu kadarmış” ifadelerini paylaştı.

Öte yandan, Akit gazetesinde son dönemde, Abdurrahman Dilipak ve Nurettin Veren gibi yazarların, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ak Parti'ye yönelik muhalif tutumları dikkat çekiyordu.

 

Mehtap Yılmaz’ın yazılarına son verildi! ile ilgili etiketler Akit mehtap yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.