Mehtap Ar'ın ailesinden ortak açıklama

Uzun bir süredir akciğer kanseriyle mücadele eden ve tedavisine yoğun bakımda devam edilen Mehtap Ar'ın vefatının ardından kardeşi Müjde Ar, yeğeni Söz Ar ve Mehtap Ar'ın eşi Ercan Karakaş ortak bir açıklama yayınladı.

Yaklaşık dört aydır aydır yoğun bakımda olan 64 yaşındaki ünlü oyuncu Mehtap Ar'ın ölüm haberi sevenlerini ve sanat dünyasını yasa boğdu. Müjde Ar acısını şu sözlerle dile getirdi: “Çok üzgünüm dün gece kardeşimi kaybettim. Son üç aydır yoğun bakımdaydı. Dilerim acıları dinmiştir, çok çekti.”

Mehtap Ar'ın tedavi gördüğü Koç Üniversitesi Hastanesi, “Akciğer kanseri tanısıyla 2018 yılından bu yana tedavisi hastanemizde devam eden Sayın Mehtap Ar, çoklu organ yetmezliği nedeniyle 10 Nisan tarihinde vefat etmiştir.” açıklamasında bulundu.

Mehtap Ar'ın ailesinden ortak açıklama
Mehtap Ar & Söz Ar & Müjde Ar Karakaş

MEHATP AR'IN AİLESİNDEN AÇIKLAMA

Mehtap Ar'ın ailesi tarafından yapılan ortak açıklamada pandemi koşulları nedeniyle herkese açık bir cenaze töreni düzenleyemeyeceklerini belirterek şu ifadelere yer verildi; ''Bizlere ulaşan ve ulaşamayan, acımızı paylaşan tüm dostlarımıza ve arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyoruz. Pandemi sürecinin kısıtlamalarından dolayı Mehtap'ımız için tüm sevenlerine açık bir cenaze töreni düzenleyemiyoruz. Anlayışınıza teşekkür ediyoruz. Hayat normale döndüğünde, Mehtap Ar'ı anma gecesi düzenleyerek, dostlarımızla ve onu sevenlerle bir araya gelmeyi planlıyoruz. Söz Ar & Müjde Ar Karakaş & Ercan Karakaş''

Mehtap Ar'ın ailesinden ortak açıklama ile ilgili etiketler Müjde Ar cenaze mehtap ar Söz Ar ercan karakaş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.