Mehtap Ar: Sezen beni yalıda yaşatıyor!

11 yıl önce hayatını kaybeden Aysel Gürel'in, akciğer tedavisi gören kızı Mehtap Ar, bir AVM'de görüntülendi. Ar "Moralim gayet iyi, bomba gibiyim, daha da iyi olacağım." dedi

Akciğerindeki kitle nedeniyle bir yıldır tedavi gören, hatta uzun süre yoğun bakımda kalan Ar, aylar sonra ilk kez Nişantaşı'nda objektife takıldı. Önceki gün City's'de bir arkadaşı eşliğinde tekerlekli sandalyesiyle mağazaları dolaşırken görüntülenen Mehtap Ar, birkaç çift ayakkabı aldığı mağazadan çıkışta şöyle dedi:

Mehtap Ar: Sezen beni yalıda yaşatıyor!

SEZEN BENİ YALIDA YAŞATIYOR

"Akciğerde bir kist var, onunla uğraşıyoruz ama iyiye gidiyor her şey. Hastalığı sevmedim, 'Git benden dedim' o da gidiyor. İmmunoterapi gördüm, var olan kitle küçüldü. Şu an yürüyemediğim için pek iş yapamıyorum ama moralim gayet iyi, bomba gibiyim, daha da iyi olacağım. İnsanlar bunalımdayken alışverişe gider, ben de bugün öyle yaptım, hayat çok güzel."

Mehtap Ar: Sezen beni yalıda yaşatıyor! - Resim : 2

Mehtap Ar, sanatçıdan dost olmaz inanışının aksine sanat dünyasının ünlü isimlerinin kendisini bu zor süreçte hiç yalnız bırakmadığını da sözlerine ekledi. "Herkes arıyor, soruyor sağ olsunlar. Ben 'Sanatçıdan dost olmaz' lafını hiç sevmiyorum, insandan dost olur, ben ona inanıyorum. Tüm arkadaşlarım, özellikle Tarkan ve Sezen (Aksu) ilk günden beri beni hiç yalnız bırakmıyor. Hatta gittim, Sezen'in yalısında yaşıyorum. Hastalık çok güzel, bakın insanı yalıda yaşatıyor. O gerçekten çok iyi bir dost. Annemin hastalığında da hep yanımızdaydı. Arada evime geliyorum, sonra Sezen özel ambulanslar kiralayıp beni aldırıyor. Evinde yemekler yapıyor. Ablam Müjde, Sezen, oğlum Söz kocaman bir aileyiz. Bir aya kalmaz yürüyeceğim, doktorum müjdeyi verdi." 

Mehtap Ar: Sezen beni yalıda yaşatıyor! - Resim : 3

 

Mehtap Ar: Sezen beni yalıda yaşatıyor! ile ilgili etiketler Sezen Aksu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.