Mehtap Ar kimdir? Sağlık durumu nasıl?

Yaklaşık 2,5 senedir akciğer kanseri tedavisi görmekte olan Yeşilçam’ın usta isimlerinden Müjde Ar’ın kız kardeşi Mehtap Ar’ın yoğun bakıma kaldırıldığı belirtildi. Müjde Ar, sağlık durumu açıklamasından sevenlerden kardeşi için dua istedi. Peki, Mehtap Ar kimdir?

Usta oyunculardan biri olan Müjde Ar’ın kız kardeşi Mehtap Ar’ın sağlık durumunun kötü olduğu be yoğun bakıma kaldırıldığı ifade edildi. Yaklaşık 2,5 yıldır akciğer kanseri tedavisi gören Mehtap Ar son olarak stanbul Topkapı'da Koç Üniversitesi Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesine kaldırıldı.

Müjde Ar açıklamasında, kardeşi Mehtap Ar’ın 8 Ocak’ta hastaneye yatırıldığını ve 3-4 gün içerisinde de sağlık durumunun kötüye gittiğini söyledi. Beyin kısmında pıhtı attığı için yeniden yoğun bakıma alınan Mehtap Ar’ın yanında Sezen Aksu ve Ercan Karakaş gibi isimlerinde yer aldığı belirtildi.

Kardeşi Mehtap Ar’ın şu anda ölüme karşı direndiğini söyleyen Müjde Ar, bilincinin tam yerinde olup olmadığını anlayamadıklarını ve sevenlerinden dua istediklerini kaydetti. Müjde Ar bunun yanında uzunca bir süre hastanede olduğundan dolayı kendisine koronavirüs testi yapıldığını ve sonucunun da negatif çıktığını belirtti.

Mehtap Ar kimdir? Sağlık durumu nasıl?

MEHTAP AR KİMDİR?

6 Nisan 1957 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Mehtap Ar, ünlü şarkı sözü yazarı Aysel Gürel ile Tercüman Gazetesi muhabirlerinden Vedat Akın’ın kızıdır. Müjde Ar henüz 3 yaşında iken Aysel’le baba Vedat Akın ayrılmıştı. Ayrıldıklarında annesi Mehtap Ar’a hamileydi.

2000 yılında “Mehtap Ar Çocuk Tiyatrosu” adı ile çocuk tiyatrosu kurarak Anadolu’ya turnelere çıkan Mehtap Ar, ilk evliliğini 17 yaşında tiyatrocu biri ile gerçekleştirdikten sonra boşandı. Mehtap Ar’ın ikinci evliliğinden Söz Ar adında bir oğlu vardır.

Mehtap Ar kimdir? Sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler Müjde Ar mehtap ar sağlık durumu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.