Mehtap Algül kimdir? Uraz Kaygılaroğlu sevgili mi?

Mehtap Algül kimdir? Melis İşiten ve Uraz Kaygılaroğlu 6 ay önce boşandı. Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun Mehtap Algül ile aşk yaşamaya başladığı iddia edildi. Peki Mehtap Algül kimdir? Detaylar haberimizde...

Mehtap Algül kimdir? Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten 5 yıllık evliliklerini geçtiğimiz aylarda bitirdiler. Mgazin gündemine yeni bir iddia düştü. Sosyal medya fenomeni Mehtap Algül ile Uraz Kaygılaroğlu'nun sevgili olduğu iddia edildi. Peki Mehtap Algül ile Uraz Kaygılaroğlu sevgili mi? Detaylar haberimizde...

Takvim gazetesinin haberine göre; son dönemde yıldızı iyice parlayan oyuncu, gönlünü sosyal medya fenomeni Mehtap Algül'e kaptırdı.

Arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşen ikili, paylaşımlarıyla kendilerini ele verdi.

Rapçi Ezhel'in 'Shawty bana baksan' şarkısını paylaşan Algül'e, Kaygılaroğlu'nun "Shawty benimle misin bu akşam?" karşılığını vermesi iddiaları güçlendirdi.

Öte yandan aşk yaşadıkları söylenen Uraz Kaygılaroğlu ve Mehtap Algül, sosyal medya üzerinden şimdilik birbirlerini takip etmiyor.

Mehtap Akgül, Bahşehir Üniversitesi'nde İletişim Fakültesi'nin bünyesindeki BAU NEXT'in yöneticiliğini üstleniyor. Taktiksel şirket idaresi ve plan koordinatörlüğü gibi farklı görevlerde çalışan Algül, aynı zamanda Berkcan Güven, Burak Yörük, İrem Çalhan gibi sosyal medyanın popüler isimleriyle çekildiği fotoğraflarla dikkat çekiyor. Mehtap Algül’ün bir dönem Reynmen ile sevgili olduğu iddia edilmişti.

MEHTAP ALGÜL KARİYERİ

Apprentice – İhracat Genel Müdürlüğü  Haziran 2007-Ağustos 2007
Intern – İhracat Genel Müdürlüğü  Haziran 2007-Ağustos 2007
Intern – Uluslarası Projeler Ekim 2010-Şubat 2011
Uluslarası Ticaret Uzmanı Mart 2012-Eylül 2014.

Mehtap Algül kimdir? Uraz Kaygılaroğlu sevgili mi? ile ilgili etiketler Uraz Kaygılaroğlu mehtap algül
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.