Mehmetçik'ten İrfan Can Kahveci'ye anlamlı selam!

Milli Savunma Bakanlığı, Avrupa Ligi mücadelesinde attığı golden sonra verdiği asker selamı nedeniyle UEFA tarafından hakkında soruşturma başlatılan, Başakşehirli milli futbolcu İrfan Can Kahveci'ye sosyal medya hesabından paylaştığı bir video mesajı ile destek verdi. Video, 'İrfan Can Kahveci kardeşimiz; her şutun gol olsun, Mehmetçik'ten sana selam olsun' notuyla paylaşıldı.

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'nün milli oyuncusu İrfan Can Kahveci, UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Wolfsberger maçında attığı gol sonrası asker selamı vermişti.

Bunun üzerine UEFA tarafından Kahveci hakkında, soruşturma başlatıldı.

Milli Savunma Bakanlığı sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından, milli futbolcuya destek amacıyla bir paylaşımda bulundu.

Kahveci için hazırlanan video, 'İrfan Can Kahveci kardeşimiz; her şutun gol olsun, Mehmetçik'ten sana selam olsun' notuyla paylaşıldı.

Görüntülerde, İrfan Can Kahveci'nin asker selamı verdiği fotoğraf da yer alıyor.

Mehmetçik'ten İrfan Can Kahveci'ye anlamlı selam!

Mehmetçik'ten İrfan Can Kahveci'ye anlamlı selam! ile ilgili etiketler UEFA Avrupa Ligi Milli Savunma Bakanlığı Başakşehir UEFA İrfan Can Kahveci
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.