Mehmetçik'ten insanlık dersi! Yaralı teröristi böyle tedavi ettiler... / VİDEO

TUNCELİ'nin Pülümür ile Nazimiye ilçeleri kırsalında önceki gün 8 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonda yaralı olarak teslim olan ve adının Sema olduğu belirtilen kadın teröriste, çatışma bölgesindeki ilk müdahalesi güvenlik güçleri tarafından yapıldı.

Ayağına aldığı kurşunla yaralanan kadın terörist, ilk tibbi müdehalenin ardından bölgeye sevk edilen ambulansla Tunceli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralı kadın PKK'lının teslim olması ve askerlerin yaptığı ilk yardım ise saniye saniye cep telefonu kamerası tarafından kayıt altına alındı.

Mehmetçik'ten insanlık dersi! Yaralı teröristi böyle tedavi ettiler... / VİDEO ile ilgili etiketler PKK Operasyon Mehmetçik yaralı terörist
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.