Mehmetçik'ten 3 bin rakımda zorlu operasyon!

TSK'nın yurt içinde ve sınır ötesinde terör örgütlerine operasyonları hız kesmeden devam ediyor. Operasyonlara hava şartları elverdikçe insansız hava araçları (İHA) da destek veriyor.

Türkiye’nin Güneydoğu’da PKK’ya karşı yönelik operasyonları sürüyor. Operasyonlara İHA'lar da katılıyor. Fakat dağa çıkan askerleri ve İHA’ları zorlayan tek şey PKK’lılar değil.

HEM TERÖRİSTLE HEM DE KARLA MÜCADELE

Operasyonlar sırasında arama tarama faaliyetleri sırasında dağların en yüksek noktalarına kadar çıkan askerler karla da başa çıkıyor.

FİLM SAHNESİ DEĞİL!

Kato Dağı olduğu iddia edilen yaklaşık 3 bin rakımlı yükseklikten gelen fotoğraf da bunu doğruluyor. Fotoğraf her ne kadar film sahnesine benzese de sosyal medyada birçok kez paylaşıldı.

İşte o fotoğraf:

Mehmetçik'ten 3 bin rakımda zorlu operasyon!

Mehmetçik'ten 3 bin rakımda zorlu operasyon! ile ilgili etiketler TSK PKK
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.