Mehmetçik'in Haftanin'de karpuz keyfi

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Haftanin'e başlattığı hava destekli komando harekatı başarıyla devam ediyor. Haftanin'de PKK'lı kovalayan Mehmetçik'ten anlamlı bir fotoğraf geldi. Terör ve güvenlik uzmanı Abdullah Ağar, Mehmetçik'ten gelen bu fotoğrafı "Mehmetçik’in; “Girilemez, Kurtarılmış bölge, ‘sözde’ devlet” Haftanin’de KARPUZ KEYFİ." mesajı ile paylaştı...

Terör ve güvenlik uzmanı Abdullah Ağar sosyal medya hesabından sınır ötesinde başarı ile devam eden Pençe Kaplan harekatına katılan Mehmetçik'ten gelen bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. 

"Mehmetçik’in;
“Girilemez, Kurtarılmış bölge, ‘sözde’ devlet” Haftanin’de KARPUZ KEYFİ.

“Karpuzu ortadan yardık” diyorlar." ifadelerini kullanan Ağar'ın paylaştığı fotoğrafta Haftanin manzarası önünde tepeleme karpuz görünüyor. 

Mehmetçik'in Haftanin'de karpuz keyfi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, dün 17 Haziran gece yarısı başlatılan Pençe Kaplan harekatının bilançosunu  "Şu ana kadar yapılan çalışmalarda önemli başarılar elde edildi, 41 terörist etkisiz hale getirildi" sözleri ile açıklamıştı. 

Mehmetçik'in Haftanin'de karpuz keyfi ile ilgili etiketler Abdullah Ağar PKK Karpuz Mehmetçik haftanın
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.