Mehmetçik'e bağışları PKK'lılar mı engelliyor...

Sosyal Medya'da ''14 Şubat'ta Sevgilimiz ''Mehmetçik'' Olsun'' şeklinde başlatılan kampanya vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Ancak FETÖ ve terör örgütü PKK bağlantılı hesaplar manipülasyon yaparak vatandaşların kafasını karıştırmaya çalışıyor.

Vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören kampanyaya katılmak isteyenler Mehmetçik Vakfı'na 10 TL bağış yapabilmek için ''Mehmetçik'' yazıp 2582'ye gönderebiliyor.

Ancak askerlerimize yardım gitmesini istemeyen terör örgütleri yandaşları sosyal medyada kampanya ve verilen numaraların doğru olmadığına dair paylaşımlar yaparak vatandaşların bağış yapmasını engellemeye çalışıyor.

Yaşanan gelişmeler üzerine Mehmetçik Vakfı da sosyal medya hesabından bir duyuru yayınladı. Yapılan paylaşımda 2582'ye sms ile yapılan her bağışın Mehmetçik Vakfı'na 10 TL olarak ulaştığı belirtildi.

Mehmetçik'e bağışları PKK'lılar mı engelliyor... ile ilgili etiketler 14 Şubat PKK mehmetçik vakfı bağış
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.