Mehmetçik, teröristleri inlerinde böyle bastı

Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonlarından yeni bir görüntü yayınlandı. Kahraman Mehmetçik'in tespit edilen bir mağaraya kontrollü şekilde girmesinin yer aldığı görüntüler için MSB, "Teröristleri inlerinde basmaya devam ediyoruz!" açıklamasını yaptı.

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonlarından yeni bir görüntü paylaştı. Görüntülerde kahraman Mehmetçik'in tespit edilen bir mağarayı kontrollü şekilde inceleme görüntüleri yer aldı.

Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Teröristleri inlerinde basmaya devam ediyoruz! Kahraman komandolarımız, Irak kuzeyinde başarıyla devam eden Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonları ile teröristlerin inlerine tek tek giriyor. Tespit edilen sığınak, mağara, mühimmat ve silahlar kullanılamaz hâle getiriliyor" ifadeleri kullanıldı.

Mehmetçik, teröristleri inlerinde böyle bastı ile ilgili etiketler pençe yıldırım pençe şimşek operasyon görüntüsü Mehmetçik mağara baskını

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.