Mehmetçik sel bölgesinde 681 vatandaşı kurtardı

Sinop ve Kastamonu'yu yerle bir eden sel felaketinin ardından Milli Savunma Bakanlığı bir açıklama yaptı. 681 vatandaşın tahliyesinin başarıyla gerçekleştirildiği ifade edildi.

Milli Savunma Bakanlığı, sel felaketinin yaşandığı Sinop ve Kastamonu’da, 681 vatandaşın helikopterlerle tahliyesinin gerçekleştirildiğini açıkladı.

SİLAHLI KUVVETLER GÖREVİNİ İCRA ETMEYE DEVAM EDİYOR

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Her zaman asil milletimizin emrinde olan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, sel felaketinin yaşandığı Sinop ve Kastamonu’da vatandaşlarımızın tahliyesi ile yardımların ulaştırılması görevine devam ediyor. Helikopterlerle şu ana kadar 681 vatandaşımızın tahliyesi gerçekleştirildi” denildi.

Mehmetçik sel bölgesinde 681 vatandaşı kurtardı ile ilgili etiketler Kastamonu Sinop Sel (Doğa olayı) Milli Savunma Bakanlığı msb Açıklama

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.