Mehmetçik için özel üretildi

Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın kamuflaj olarak da bilinen eğitim üniformaları yenilendi. Son teknoloji ile yapılan özel üniformalarda Türkiye ve harekat alanlarının coğrafi yapısı göz önünde bulunduruldu.

Mehmetçik, son teknoloji ile üretilen ve  Türkiye'nin coğrafi yapısı dikkate alınarak tasarlanan
yeni tip kamuflajları kullanmaya başladı.

Mühendis Albay Neslihan Ay "Yeni eğitim kıyafetleri eğitim elbisesi, içine giyilen t-shirt, bot ve rüzgar ceketinden oluşmaktadır. Yerli ve milli olarak üretilen eğitim elbisesiyle kullanıcının ihtiyacı, personelin beklentileri ile daha önce kullanılan eğitim elbisesinde karşılaşılan problemler incelenmiştir" dedi.

Mehmetçik için özel üretildi

DEĞERLERİ YÜKSELTİLDİ

Ay "Kumaşın özellikle polyester ve pamuk oranı değiştirilmiştir. Mukavemet değeri artırılmıştır. Hava geçirgenliği değeri yükseltilerek vücudun daha iyi nefes alabilmesi ve vücuttaki terin dışarıya daha kolay atılması sağlanmıştır. Ayrıca kumaşın yüzeyinde yapılan aprelerle su iticilik ve yağ iticilik değerleri yükseltilmiştir."

Mehmetçik için özel üretildi - Resim : 2

Mehmetçik için özel üretildi ile ilgili etiketler Ordu Mehmetçik Kara Kuvvetleri Komutanlığ kamuflaj
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.