Mehmetçik böyle mi katliam yapıyor?

Barış Pınarı Harekatı 8. gününde tüm hızıyla devam ederken, yaralı bir teröriste Mehmetçik tarafından uzatılan yardım eli kameraya yansıdı.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Suriye Milli Ordusu'un (SMO), Fırat'ın doğusunda terörist YPG/PKK unsurlarını ortadan kaldırmak için başlattığı Barış Pınarı Harekatı, tüm hızıyla ve başarıyla devam ediyor.

TERÖR YANDAŞLARI BOŞ DURMUYOR

Harekatın başladığı günden bu yana, gerek sosyal medyadan gerekse uluslararası yayın kuruluşlarından servis edilen sahte görüntülerle, manüpilasyon ve kara propaganda yapılıyor.

'TÜRKLER KATLİAM YAPIYOR' DEDİLER

TSK'yı ve SMO askerlerini, asılsız görüntülerle, sivilleri katletmekle itham eden bu terör yanlılarının tüm çabalarını boşa çıkarır nitelikte bir görüntü, vatandaşlar tarafından sosyal medyada paylaşılmaya başlandı.

Görüntülerde TSK ve SMO askerleri, çatışmalarda yaralı olarak ele geçirillen YPG'li teröristi tedavi ediyor.

Mehmetçik böyle mi katliam yapıyor? ile ilgili etiketler Türk Silahlı Kuvvetleri terörist Barış Pınarı Harekatı Suriye Milli Ordusu
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.