Mehmetçik bölgeyi terörden elleriyle temizliyor: EYP'leri imha ediyor

Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyon bölgelerinde terör örgütü PKK’nın tuzakladığı el yapımı patlayıcılar (EYP) , Türk ordusu tarafından tespit edilerek tek tek imha ediliyor. Mehmetçik, bölgeyi terörden elleriyle temizlemeye devam ediyor.

Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyon bölgelerinde terör örgütü PKK’ya ait tuzaklanmış EYP’ler, Mehmetçik tarafından tespit edilerek tek tek imha ediliyor.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI PAYLAŞTI

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) resmi sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Yapılan paylaşımda, 'Irak'ın kuzeyindeki Metina ve Avaşin-Basyan bölgelerinde icra edilen Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonları planlandığı gibi devam ediyor. Operasyon bölgelerinde terör örgütü PKK’ya ait tuzaklanmış EYP’ler tespit edilerek imha ediliyor' ifadelerine yer verildi.

Mehmetçik bölgeyi terörden elleriyle temizliyor: EYP'leri imha ediyor ile ilgili etiketler asker Türk Ordu EYP PKK Mehmetçik

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.