Mehmetçiğe yılbaşında komutanlarından sürpriz!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bulunan Deniz Kuvvetleri Karadeniz Bölge Komutanlığı bünyesinde görevli TCG Ereğli Karakol Gemisi'nde sözleşmeli er Onur Kılınç yılbaşında sürprizle karşılaştı. Kılınç nöbet sırasında komutanları sayesinde babası Abdül Kılınç ile cep telefonuyla görüntülü görüştürüldü.

Elazığ’da yaşayan Onur Kılınç, sözleşmeli er olarak Karadeniz Bölge Komutanlığı TCG Ereğli karakol gemisinde görev yapmaya başladı. Yeni yılda ailesi ile birlikte olamayacak olan Onur Kılınç’a karakol gemisi komutanı Yüzbaşı Utku Kaçan sürpriz yaptı.

Mehmetçiğe yılbaşında komutanlarından sürpriz!

Yüzbaşı Kaçan, nöbet sırasında yeni yılını kutladığı Kılınç’ın ailesiyle görüşüp görüşmediğini sordu. Yüzbaşı Kaçan, henüz ailesiyle görüşmediğini söyleyen Kılınç'ın ailesini görüntülü aradı. Ailesinin yeni yılını kutlayan Yüzbaşı Kaçan, ardından cep telefonunu sözleşmeli er Kılınç'a verdi. Kılınç, Elazığ’daki ailesinin yeni yılını kutlarken duygu dolu anlar yaşayarak komutanlarına da teşekkür etti.

Mehmetçiğe yılbaşında komutanlarından sürpriz! - Resim : 2

Baba Abdül Kılınç da komutanlarının kendilerine güzel bir sürpriz yaptığını söyledi. Oğlunun vatanı ve milleti için görev başında olduğunu ifade eden baba Kılınç, "Uzun zamandır görüntülü konuşmamıştık. Yılbaşı gecesi bizi kendisi aradı. Çok mutlu oldum. Burada emeği geçen Silahlı Kuvvetler Komutanlığına, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı’na çok teşekkür ediyorum. Bu vesile ile tüm silahlı kuvvetlerin, sınır içi ve sınır ötesinde görev yapan tüm Mehmetçiklerimizin yeni yılını kutluyorum" dedi.

Mehmetçiğe yılbaşında komutanlarından sürpriz! ile ilgili etiketler Nöbet Ereğli Zonguldak Onur Kılınç Karadeniz Bölge Komutanlığı TCG Ereğli karakol gemisi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.