Mehmetçiğe tuzak kuran PKK'lı teröristlere "Kaplan pençesi"

Türkiye bölücü terörle olan mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor. Kahraman Mehmetçik, savaş uçakları ve helikopterleri ile gece saatlerinden itibaren Irak’ın kuzeyinde bulunan Metina bölgesindeki PKK hedeflerini ağır şekilde vuruyor. Karadan da bölgeye giren Mehmetçik,”Kaplan pençesi”ni bölücü örgüte indiriyor. Bölgeden gelen son haberlere göre, özel kuvvetler helikopterlerle operasyonun yapıldığı alanlara indirildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin’ Şırnak'ın Uludrere ilçesi karşısında bulunan Metina bölgesine dün gece başlattığı hava harekatı devam ediyor. Bölgedeki askeri operasyonlarla ilgili yerel kaynaklara göre, bölücü terör örgütü PKK’ya karşı Metina'ya bağlı Derare, Koordine ve Sıtuna bölgelerine helikopterle indirme yapan TSK, karadan da operasyonlarını sürdürüyor. Operasyonda terör örgütü PKK hedefleri havadan vurulurken, özel kuvvetler ise operasyon bölgesine indirildi. 

KARADAN GİREN MEHMETÇİĞE HAVAN OBÜS DESTEĞİ!

Metina’nın Zendura noktasında SİHA ile savaş jetlerinin yaptığı bombardımanın ardından bölgenin yoğun bir şekilde Kobra ve Atak tipi helikopterlerle bombalandığı öğrenildi. Operasyonlarla ilgili öğrenilen bilgilerde, bölgeye yakın sınır karakollarından OBÜS'ler ile bölge yoğun ateş altına alındığı belirtildi.

ÇOK SAYIDA TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Askeri yetkililerden alınan bilgilere göre, Mehmetçiğin bulunduğu yerlere sızarak ağır kayıplar verdirmeyi planlayan PKK’ya ağır darbe indirildi. Bölücü terör örgütü PKK’ya bağlı çok sayıda terörist ile cephaneliğin, havadan ve karadan yapılan ”Kaplan Pençesi Harekatı”ile etkisiz etkisiz hale getirildiği ifade edildi.

Mehmetçiğe tuzak kuran PKK'lı teröristlere "Kaplan pençesi" ile ilgili etiketler PKK Operasyon asker metina
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.